QUI SOMPUERICULTURA-JOGUINESLLIBRERIACONTACTE-LOCALITZACIÓENCÀRRECS

 

 

 

 

 

 

               

Se sap sens dubte que els primers anys són de vital importància per a la vida  futura, perquè en  ells es construeixen els fonaments de la identitat.

Per això des de  Grup Paloma  el volem assessorar en com arribar a aquest objectiu. 

Ens preocupem a posar al seu abast tots els productes que són necessaris per a la cura, seguretat, desenvolupament intel·lectual i físic dels més petits.

 

Tots els nostres productes tant en joguines com en puericultura estan catalogats segons l’edat i temàtica.

 

Especialistes en llistes de nadó 

Per a les Llistes de naixement d’import total de les quals superi els 1.000€ oferim un 10% dte. en Vals de Descompte per a les seves futures compres.
 

  Tota la roba que necessita el nen:   esport, pijames, bateig, festa, complements, gorres, banyadors, etc. De tot per nens de 0 a 1anys.

  Bressols, llitets, trones, armaris, calaixeres, ..., diferents estils, diferents materials, però sempre amb  la màxima qualitat i el màxim confort.

  Cadires de passeig, cadires pel cotxe. Motxilles i portabebés.

  Joguines, joguets, ninots de felpa i més. Tot homologat per la CE, per estar segurs de que encara  que els llepin o mosseguin la salut del nostre nadó es troba en bones mans.

       

       

 

 

Visiti la nostra botiga especialitzada en Hobby i Joguines, i descobrirà una àmplia selecció de joguines, on trobar tant les últimes novetats, com les millors ofertes o les joguines clàssiques de sempre, seleccionats d'entre els millors fabricants del món.

2008 (C) Copyright, Grup Paloma                                    CLOT, 59 - 63  -  08018 BARCELONA            Llibreria 93 245 30 59      Puericultura 93 246 57 23     Joguines 93 232 29 06